Tortas „Vasarėlė“

 tortas vasarele


Ingridientai :                      

1 pakuotė „RATUPĖS“ napoleono torto lakštų

600 g liesos grietinės

1,5 stiklinė scukraus pudros

20 g želatinos

Braškių, mėlynių, kivių ar kitų uogų

1 citrinos sulčių

Žalumynų                                      

 

                

Grietinę išplakame su cukraus pudra, sudedame išbrinkintą ir vandens vonelėje pašildytą želatiną. Kremą 30 min dedam į šaldytuvą. Susipjaustom griežinėliais vaisius ir uogas. RATUPĖS torto lakštą tepame apstingusiu grietininiu kremu, dėliojame uogas, dengiame kitu lakštu ir t.t...Lakštus galima sušlakstyti citrinos sultimis .Šiek tiek kremo pasiliekame sutepti torto šonams, o vieną lakštą trupiniams papuošimui. Tortas keletą valandų turėtų pastovėti šaltai. SKANAUS